Een creatieve beestenboel

Trendy dieren die meegroeien met je kind. Onze dieren – elk met hun eigen naam en karakter – vormen de rode draad in de baby- en kindercollectie. Van speels tot sociaal. Van levendig tot uitbundig. Maak met hen kennis en ontdek ze zelf in het aanbod.

Polar animals

penguin

Felix de pinguin

Levendig, luidruchtig en altijd enthousiast om te spelen met anderen. Felix de pinguïn gebruikt zijn vleugels om te zwemmen in plaats van te vliegen. Hij is superlief want vrienden kunnen altijd op hem rekenen.

walvis

Freya de walvis

Prachtig en krachtig. Freya de walvis is groot, indrukwekkend en leeft in harmonie met de natuur. Freya is heel sociaal en zeer intelligent. De lieve snoet voelt zich helemaal thuis in het water.

ijsbeer

Frode de ijsbeer

Frode de ijsbeer is stoer, sterk en ook wat gek. Hij leeft in en rond de noordpool en neemt graag zijn tijd. Even het hoofd onder water steken op zoek naar lekker eten? Frodo houdt gewoon heel erg van de zee!

zeehond

Finn de zeehond

Finn is klein, eerlijk en vriendelijk. De zeehond is een echte kampioene: ijverig en actief. Zij komt alleen uit het water om een dutje te doen of te zonnebaden. Finn de zeehond voelt zich best in kleine groepen.

eland

Jules het rendier

Soms is Jules het rendier een beetje wild. Hij heeft een groot uithoudingsvermogen en kan uren aan een stuk wandelen. Jules leeft in grote groep. Zo steelt hij af en toe de show bij zijn vrienden.

Wildlife animals

leeuw

Lenn de leeuw

Een vriend die gevoelig én beschermend is. De leeuw houdt van humor en vertelt zelf fascinerende verhalen. Lenn houdt van slapen, spelen en eten. In die volgorde!

nijlpaard

Lise het nijlpaard

Lise het nijlpaard is zorgeloos en een echte levensgenieter. Ze ziet er misschien groot en traag uit, maar vergis je niet. Als de nood het hoogst is, is ze er vliegensvlug bij.

giraf

Nora de giraf

Een prachtig lichaam met sierlijke bewegingen. Nora de giraf is een graag geziene gast. Ze is vriend met iedereen en erg intelligent. In groep bewaart ze graag het overzicht.

panda
panda-toddler

Lars de panda

Altijd goed gezind, vrolijk en speels. Ja, Lars de panda is een schattige knuffelbeer. Hij is erg vriendelijk en altijd gelukkig als hij met zijn vriendjes mag spelen. Tenminste, als hij niet slaapt. Want ook dat doet hij graag.

olifant

Elsa de olifant

Elsa is een Aziatische olifant. Familie is haar alles, maar ze geniet evenzeer van moeilijke spelletjes en ravotten in het water. Haar geheugen is indrukwekkend, net als de sierlijkheid van haar pas.