logo-hr

Designers met een doel

Als milieubewuste ouders en designers ontwikkelen we duurzame en recycleerbare producten die een verschil maken voor kind en planeet. Uiteraard doen we dat niet alleen. Samen met jou en een team van gelijkgestemden bouwen we aan een betere wereld.

‘Love the earth as you would love yourself’ John Denver

Danielle Verbruggen

Als moeder van twee is Danielle al jarenlang gefascineerd door de wonderen van de natuur. Haar liefde voor kinderen en passie voor aantrekkelijk design combineert ze met een vooruitstrevende focus op duurzaamheid.

'Let’s change the world and start with our children'

Bart Van houcke

Bart creëert solide, stijlvolle producten met een leuke twist. Een ontwerp is voor hem pas geslaagd als het ergens toe leidt en meerwaarde biedt. Hetzij in vorm. Hetzij in functie. Zijn motto?

'We design products that make you smile, that make you dream, that make you live your life'

Sofie Hermans

Met creatieve dessins voegt Sofie een unieke eigenheid toe aan textiel. Ze ontwerpt en tekent met aandacht voor verhalen en symboliek. Het is die belangrijke meerwaarde die het duurzame karakter van een ontwerp doet stijgen.

'Design is an opportunity to continue telling the story, not just to sum everything up' Tate Linden

Tore Bleuzé

Productdesigner Tore houdt van de kracht van eenvoud. Zijn ontwerpen combineren functie met een ogenschijnlijke bescheidenheid waarbij elk detail in het teken staat van eerlijke, betekenisvolle en betaalbare producten.

'Keep it simple, keep it honest, keep it real'