logo-hr

De wereld van Lunalu

Deel op

Welke naam past beter bij het merk van mijn dromen, als de namen van mijn twee kinderen?

Goed voor het milieu, de kinderen én de ouders

Juist. De eerste stap is genomen. Vanaf nu focus ik al mijn tijd en energie op Lunalu. Omdat het mijn droom is. Omdat ik geloof dat baby’s, kinderen én ouders recht hebben op speelgoed en accessoires die goed zijn voor de wereld, voor het milieu en voor zichzelf.

Maar een merk heeft een naam nodig. De combinatie van de twee namen van mijn kinderen, bleek ideaal. Na wat uittesten kwam ik tot de perfecte naam. Lunalu was geboren.

Belgisch design met een meerwaarde

Lunalu is maar zo sterk als de ontwerpen en het duidelijke thema. Dus ging ik aan de slag. Eerst met eigen ontwerpen, daarna door de hulp van experten in te schakelen. Designers die met dezelfde passie voor duurzaamheid vorm en functie combineren tot een aantrekkelijk geheel met een meerwaarde. Dat toont zich ook in het beeldmerk. Het groene accent in het logo is niet toevallig. Het is de basis van Lunalu.

Creatieve dieren

Lunalu is een merk met een verhaal. Een duidelijke ecologische en duurzame focus. Maar ook een merk die de creativiteit en de nieuwsgierigheid van kinderen aanscherpt. Daarvoor vormden mijn eigen kinderen de inspiratie. 

Welke dieren spreken hen aan? Samen met hen selecteerden we 5 pooldieren en 5 wilde dieren. De dieren groeien mee met de kinderen zelf. Van baby tot peuter. Van kleuter tot jonge tiener.  Welk dier je favoriet is? Dat kies je zelf.