logo-hr

De juiste partners voor een duurzame collectie

Deel op

Hou van de wereld, zoals je van jezelf houdt. Lunalu is meer dan zomaar een collectie voor baby’s en kinderen. Het is een ruime samenwerking van gelijkgestemde partners.

Spontane hulp

Een nieuw en ruim ecologisch merk lanceren. Het is geen voor de hand liggende opdracht. Maar als je gelooft in iets, doe je het gewoon. En wat blijkt? Lunalu is zeker niet alleen. De spontane steun en praktische tips bij de opstart van Lunalu zijn hartverwarmend.

Lokale partners

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar vandaag kunnen we met trots zeggen dat alle partners van Lunalu werken en fabriceren in België of een buurland. Die nabijheid is essentieel in de visie van Lunalu. Door lokaal te fabriceren en produceren houden we de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. 

Dat ze makkelijk te vinden zijn, die ecologische, lokale partners? Nee. Ofwel kiezen de bedrijven zelf om uit te wijken naar het buitenland, andere blijven in België en zoeken partners in het buitenland en nog andere blijven wel in België maar stappen af van het 100 % ecologische aspect. Maar hé, het is ons wel gelukt.

Ecologische materialen

Van locatie naar samenstelling. Met Lunalu is duurzaamheid een van de belangrijkste factoren. Dat toont zich onder andere in de samenstelling van de producten. Van de oorsprong van de ruwe materialen tot het uiteindelijke eindproduct: alles moet zo biologisch en natuurlijk mogelijk zijn en dit binnen België. Dat is een zoektocht an sich.