logo-hr

ARTUUR - desk

Designed and made in Belgium

Trendy meegroeidesk met bijpassend krukje in Scandinavisch desgin. Vanaf 3 jaar.

Deze desk is ontworpen om kinderen volop te laten genieten. Het nodigt uit om creatief te zijn, maar kan evengoed gebruikt worden om je huiswerk op te maken. Steeds in aantrekkelijke kleuren en duurzame materialen.

 

Omschrijving

Ecologisch kindermeubel uit natuurhout

Maak je studietijd leuk met dit bureau en bijpassend krukje.  Kies uit een trendy kleurenpalet. Om de speeltijd leuker te maken is het bureaublad dankzij het veilig hefboomsysteem en de bladstopper om te vormen tot tekentafel. Het goed uitgedacht design zorgt ervoor dat je de poten in hoogte kunt verstellen zodat deze vele jaren kan meegroeien met je kind.

Het meubel is uitgevoerd in stevig rubberwood. Dit maakt de tafel erg duurzaam en klaar voor jaren gebruik. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, wat het opgroeien in een omgeving zonder schadelijke stoffen mogelijk maakt. Het meubel heeft een opbergvak dat zich onder het veilig hefboomsysteem bevindt, zodat het kind zijn boeken en ander tekengerei bij de hand kan houden. Het bakje aan de zijkant houd je kleurpotloden en pennen goed toegankelijk. Deze is gemaakt van biobased bioplastic. Het bakje heeft nog een extra troef en kan gepersonaliseerd worden in je favoriete diertje binnen de Lunalu collectie. 

Wil je je desk helemaal hip maken, voeg dan onze trendy lamp toe. 

Aangepast type voor scholen

Het meubel heeft een vast bovenblad en twee opbergvakken met vast tussenschot. Het onderstel kan uitgevoerd worden in metaal, zodat het reinigen heel wat eenvoudiger wordt.  Ook deze zijn verstelbaar in hoogte. Aan de ene zijkant kan een stalen haakje bevestigd worden voor de boekentas. Aan de andere kant kan het bakje voor het schrijfgerei bevestigd worden. 

 

Specificaties:

  • Verstel- en verwisselbare poten (hout, metaal)
  • Extra regel op werkblad (bladstopper) – kantelbaar om als tekentafel te gebruiken
  • Opbergvak – keuze uit een gewone desk (veilige hydraulische veer) of schooldesk (vast bovenblad en 2 aparte scheidingen met vast tussenschot)
  • Duurzaam rubberwood 
  • Natuurlijke verven en oliën (verschillende kleuren), vrij van formaldehyde
  • 100% recycleerbare biobased bioplastic potloodhouder
  • Veilig voor kind en planeet zonder BPA, PVC, ftalaten, zware metalen, petrochemicaliën of additieven, enkel met natuurlijke verven.
  • Lamp apart te verkrijgen
  • Afwasbaar met natuurlijke reinigingsproducten (geen schuurmiddelen)
 

Dit speelgoed stimuleert: